Devino lider Yves Rocher | Catalog Yves Rocher | Produse Yves Rocher

Catalog Yves Rocher catalog valabil in campania curenta si doar pentru membrii de Club !

Atentie, doar membrii Clubului pot beneficia de preturile din catalog. Dupa inregistrare in Club ( prin formularul de mai jos, veti primi un SMS cu date de autentificare pe situl Yves Rocher.

Dupa autentificare pe site puteti vedea, la fel ca si in catalog preturile si promotiile curente. Utilizatorii ( clientii normali) de site nu au beneficiile si discounturile listate in Catalogul Yves Rocher.


     Publicam in aceasta pagina in fiecare luna catalogul Yves Rocher, catalog al campaniei curente. Campania curenta dureaza (de regula) 4 saptamani. In acest Yves Rocher catalog puteti vedea promotiile si cadourile oferite membrilor de Club Yves Rocher. Cadoul este insotit de brosura Between Us. Daca doriti sa primiti in format fizic un catalog Yves Rocher va rugam sa ne contactati.  A doua varianta de a primi in format fizic un catalog Yves Rocher este prin fiecare comanda lansata pe site in calitate de membru. In colet , alaturi de produsele primite se afla intotdeauna ( indiferent de valoarea comenzii) si un catalog, mostre de produse, , brosura Between Us.
   Insrierea in Clubul nostru se face simplu prin completarea formularului din linkul de mai jos.
   Inscrierea in CLub nu obliga membrul de club la comenzi sau la comenzi cu valoare minima.
   Clubul este doar cu beneficii in favoarea membrilor si nu cu obligatii. Daca nu comandati deloc pe perioada indelungata , chiar de luni de zile, acest fapt nu atrage excluderea din club.
 
catalog yves rocher catalog curent